Over 1976 AB


Annemarie Blokland ontwerpt vanuit passie interieurs die zowel esthetisch als functioneel in balans zijn, passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door mijn oog voor detail en inzicht in ruimtes, de persoonlijke aanpak, vakkennis en deskundigheid. Ik zet altijd dat stapje extra voor een klant om ze te kunnen verrassen met een ontwerp waar ze zich meteen in thuis voelen. Daarnaast hou ik zelf van vloeiende lijnen, verfijnd kleurgebruik, natuurlijke materialen, design en licht in een interieur. Mijn inspiratie haal ik onder andere uit reizen, het ontdekken van allerlei verschillende gewoonten en culturen geeft mij altijd nieuwe inzichten die ik meeneem in mijn ontwerpen.

Na mijn opleiding aan Academie Vogue en een modeachtergrond, ben ik in 2000 begonnen als zelfstanding interieurontwerper. In de afgelopen 20 jaar heb ik aan verschillende commerciële en particulieren projecten gewerkt. Sinds kort heb ik ook mijn diploma als meubelmaker gehaald aan het HMC!

Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Stuur een mailtje dan plannen we een vrijblijvend introductie gesprek in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *