Recensies

De afgelopen jaren heb ik veel commerciële en particulieren projecten gedaan. Bent u benieuwd hoe mijn klanten het hebben ervaren? Lees dan hieronder verder.

Melissa 8 september 2015 om 13:16

In ons nieuwe huis staat de keuken in een wat onhandige ruimte. Hij staat ook niet echt in contact met de woonkamer. We wilden de keuken daarom op een andere manier indelen en hadden geen idee hoe we dat zouden moeten doen.Annemarie heeft voor ons een originele, praktische en mooie keuken ontworpen. Met haar ontwerp wordt de keuken bij de rest van het huis betrokken en wordt het een fijne leefruimte. Het ontwerp, kleursuggesties en aankleding sluiten perfect aan bij de stijl die wij voor ogen hadden – nog beter dan we zelf aan haar hadden uitgelegd.

 M.C. Hendrikse 30 juni 2015 om 22:19

Annemarie ziet binnen een oogopslag hoe ruimtes het beste, het mooiste en toch functioneel en prettig kunnen worden ingericht. Dit compleet met kleuradvies en lichtplan. De wensen van de klant combineert zij met haar eigen idee, ervaring en inzicht. Zij heeft ons verschillende keren geholpen en wij zijn daar zeer tevreden over.

Jason 1 oktober 2014 om 19:47

Annemarie is een echte aanrader. Na onze zoektocht naar iemand, die van onze bouwput een pannenkoekenrestaurant kon maken, heeft Annemarie met slimme oplossingen en goed gevoel voor sfeer de bouwput omgezet naar een beeldschoon pareltje, waar mensen zich snel thuis voelen.Ze is gedreven en weet goed wat voor doel ze voor ogen heeft met de in te richten ruimte en geeft daarnaast heldere feedback op onze eigen inbreng. Dus; werken met Annemarie levert je én een gave ruimte op én nuttige informatie waar je later nog vaak wat aan zal hebben.

Gertrud 26 september 2014 om 09:07

Annemarie is een aanrader ! Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt die op een prettige manier in concrete voorstellen. Uit mijn vage ideeën destilleerde zij in twee uur een inrichtingsplan voor mijn huiskamer, waar ik mee verder kan. Ik ben enthousiast over haar aanpak.

Karima 2 september 2014 om 09:57

Lange tijd zat ik met diverse vraagstukken omtrent de inrichting van mijn kleine appartement in Amsterdam. Annemarie heeft de vragen direct voor me weten te beantwoorden. Kleuren waar ikzelf nooit op zou komen. Maar wel volledig bij mij passen.Origineel en stijlvol.

Leuk enthousiast mens om mee samen te werken

Michel 24 juni 2014 om 12:28

Annemarie heeft ons ontzettend geholpen bij het uitkiezen van de juiste kleuren in onze woning. Ze kwam met bijzondere inspirerende ideeën waar wij zelf nooit opgekomen zouden zijn. Onze living is nu echt een supergezellig en warm thuis.

J.F. Koper 15 juni 2014 om 12:01

Annemarie van 1976 AB heeft een uitstekende dienstverlening. Ze heeft mijn huis een kwaliteitsupgrade gegeven voor de verkoop met goed resultaat: flinke toeloop en binnen 2 weken verkocht in een niet al te makkelijke tijd. Ze is vakkundig, ziet oplossingen, luistert goed naar de opdrachtgever en hanteert een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Makkelijk in contact. Door enthousiasme en vakkundigheid prettig om mee samen te werken.

Siemon Vroom 8 april 2014 om 21:05

Annemarie van 1976 AB heeft me echt verder geholpen met mijn nieuwe huis. Ik zat met mijn handen in het haar door de vele mogelijkheden voor de inrichting. Annemarie heeft me wat vragen gesteld, is toen gaan schetsen en binnen anderhalf uur waren we klaar. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *