Ontwerp benedenhuis Amsterdam

plattegrond img_5538img_5537

Benedenhuis Amsterdam 58m2 volledige renovatie. Ontwerp voor gehele woning, verlichtingsplan en tuinontwerp. Eis en wens: ruimte, licht, open.

Om licht en ruimte te creëren zijn alle tussenmuren verwijdert en tevens de schouwen. De ramen aan de achtergevel zijn vervangen door een stalen deur en een vast stalen raam naar de tuin in gelijke delen. Deel van lange gang is gebruikt voor de badkamer. Originele toegangsdeur naar woonkamer verplaatst, zodat de zithoek groter wordt. Deze toegangsdeur is vervangen door een stalen deur met vast paneel van 1.20 m. De keuken is in het midden van de woning geplaatst, met een klein wandje om slaapkamer met keuken te scheiden d.m.v. een schuifdeur. De ophanging is volledig in het plafond weggewerkt. Aan de achtergevel is een veranda gemaakt met treden de tuin in. Het tuinontwerp is passend bij de woning, zodat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen, zowel qua stijl als verlichting.

img_5522

Woonkamer

img_5529

Slaapgedeelte achterkant

img_5536

img_5534

 

10

tuin en achtergevel voor renovatie

9

3

woonkamer

7

achterkamer

img_3558

achterkamer met keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *